Usluge

HD Live Stream i Online Conference

!!! NOVO - ONLAJN KONFERENCIJE I VEBINARI !!! Tokom pandemije Korona virusa strimTIM je u ponudu uvrstio i Online konferencije i vebinare sa aplikacija Zoom, Teams, Webex i dr. koje se emituju na YouTube, Facebook ili Tweeter nalogu. Pogledjte strimTIM realizaciju na našoj FB stranici: facebook.com/strimtim

Sve se realizuje vrlo jednostavno putem pomenutih aplikacija i uz dodavanje video sadržaja (reklame, video prilozi, uvodne i odjavne špice) kao i kompletne grafičke podrške sa potpisima učesnika, logoima, krolovima (kajron) i dr.

Takođe, moguća su i pojedinačna video i audio uključenja sa Viber i Skype aplikacija.

Lajv striming vam omogućuje bolju Online promociju i nove pratioce vaših aktivnosti. strimTIM realizuje direktan video lajv strim u HD formatu putem YouTube, FaceBook ili Tweeter društvenih mreža. Na taj način dolazite do većeg broja pratilaca i uvećava se značaj vašeg iventa. Takođe, šaljete i pozitivnu poruku u OnLine okruženju. strimTIM HD Live Streaming produkcija se realizuje profesionalno sa više kamera (od jedne do čak 8 kamera istovremeno), uz digitalnu audio/video montažu kao i sa kompletnom grafičkom obradom (potpisi učesnika, prikazivanje PPT prezentacija, logo firme, promo video materijali i dr.) od vašeg događaja pravimo pravi spektakl. Proverite izuzetno povoljne cene strimTIM usluga.

NOVI strimTIM paketi! Napominjemo, NISMO U PDV sistemu:

- HD Live Streaming, do 6h, dve kamere, grafika, snimke dobijate gratis = 15 000 din

- HD Live Streaming, do 9h, dve kamere, grafika, snimke dobijate gratis = 20 000 din

- HD Live Streaming, do 9h, četiri kamere, grafika, snimke dobijate gratis = od 25 000 din

- HD Live Streaming, do 9h, šest kamera, grafika, snimke dobijate gratis = od 32 000 din

- HD Live Streaming, do 9h, osam kamera, grafika, snimke dobijate gratis = Pozovite!

- Korišćenje strimTIM internet konekcije za Live Streaming uslugu*** do 6h = 4 000 din

- Korišćenje strimTIM internet konekcije za Live Streaming uslugu*** do 10h = 6 000 din

*** (konekcija putem mobilnog operatera)

- Prikazivanje strima na LED ekranima/video bim-u do 10h = 18 000 din (direktan prikaz iventa i na video bimu/ LED ekranima u prostoru u kojoj se ivent dešava ili van njega)

- Doplata za opciju naplate gledanja strima - PayPerView = Pozovite radi dogovora!

- Doplata za realizaciju strimTIM usluga van Beograda = Pozovite radi dogovora!

Online Conferences and Webinars (Zoom, Teams, Webex...)

strimTIM je tokom pandemije realizovao preko 100 Onlajn konferencija, seminara i vebinara. Uz platforme Zoom, Teams i Webex kao i profesionalnu strimTIM video montažu svaka Onlajn konferencija ili vebinar postaje dinamična kao najbolji TV prenos. strimTIM cene Onlajn konferencije ili vebinara počinju od 15 000 din.

Takođe, strimTIM realizuje i hibridne konferencije, kombinaciju klasične konferencije (strim uživo sa učesnicima iz konferens sale) uz uključenje dodatnih onlajn panelista i gostiju sa platformi kao npr. Zoom, Teams i Webex. Uz digitalnu video montažu i grafiku, sve se direktno emituje na YouTube, Facebook ili Twitter. Ova usluga se doplaćuje na osnovni HD Live Streaming paket (od 6 000 din pa na više)

Video Production

Snimanje raznih korporativnih događaja i promo filmova u Full-HD formatu. Snimamo i u kratkom roku isporučujemo materijal sa kongresa, konferencija, seminara i drugih skupova. Ovi video snimci su pogodni za internet promo upotrebu i TV emitovanje. Dostava finalnog video materijala je putem Online servisa.

- Korporativni promotivni HD video = od 14 000 din (nismo u PDVu)

- Snimanje i video montaža događaja, do 6h, dve kamere = 14 000 din

- Snimanje i video montaža događaja, do 9h, dve kamere = 18 000 din

- Snimanje i video montaža događaja, do 9h, četiri kamere = od 24 000 din

- Snimanje i video montaža događaja, do 9h, osam kamera = Pozovite!

- Snimanje i video montaža izjava/intervjua učesnika (doplata uz Live Stream pakete ili pakete za Snimanje događaja) = 8 000 din

- Snimanje i video montaža Promo videa događaja (doplata uz Live Stream pakete ili pakete za Snimanje događaja) = 8 000 din

- Snimanje i video montaža Promo filma, do 3min trajanja, sa animacijama Logoa i sl. = 14 000 din

strimTIM produkcija podrazumeva da se kreativni proces realizuje jednostavno, brzo i efikasno uz što manje troškove. Muzičke video spotove snimamo, montiramo i postproduciramo za svega 7-10 dana, u zavisnosti od kompleksnosti projekta/ideja. Profesionalni kvalitet i vrlo pristupačna cena čine nas izuzetnim partnerom. Visok kvalitet zadovoljava i najviše standarde pa se naša produkcija emituje na lokalnim televizijama kao [to su MTV Adria, TV Prva, TV studio B i druge.

- Muzički video spot = od 36 000 din (nismo u PDVu)

Audio Production

Kreiramo kvalitetne promotivne video spotove u Full HD formatu. Ukoliko su Vam potrebne usluge audio i video produkcije za veb, radio i televiziju kontaktirajte StrimTIM. Naš izuzetni tonski studio Vam nudi i kreiranje autorske muzike za reklame, džinglove i korporativne filmove. Takođe, vršimo i profesionalno fotografisanje i retuširanje za kataloge i druge potrebe Vaše kompanije.

- Komponovanje i snimanje originalne muzičke teme = od 12.000din (nismo u PDVu)

Edukacija

Sa iskustvom od skoro 15 godina u edukaciji, strimTIM pruža usluge profesionalne obuke iz oblasti digitalne audio i video produkcije. Edukacija je zasnovana na savremenom i provereno uspešnom programu OnLine predavanja. strimTIM edukacija obuhvata i teoriju i praktičan rad u Adobe softverima: Premiere, After Effects i Audition.