Usluge

HD Live Stream

Svaki vaš ivent obogatićemo HD snimanjem i/ili direktnim TV prenosom događaja (Lajv Striming). To vam omogućuje bolju Online promociju i vernu ciljnu grupu. Direktan video lajv strim u HD formatu realizuje se putem YouTube ili FaceBook društvenih mreža tako da uvećava značaj Vašeg iventa i šalje pozitivnu poruku u OnLine okruženju. strimTIM HD Live Streaming produkcija se realizuje profesionalno sa više kamera i digitalnom audio/video montažom kao i sa kompletnom grafičkom obradom (potpisi učesnika, prikazivanje PPT prezentacija, logo firme, promo video materijali i dr.). Proverite izuzetno povoljne cene strimTIM usluga.

NOVI strimTIM paketi! Napominjemo, NISMO U PDV sistemu:

- HD Live Streaming, do 6h, dve kamere, grafika, snimke dobijate gratis = 14 000 din

- HD Live Streaming, do 9h, dve kamere, grafika, snimke dobijate gratis = 18 000 din

- Korišćenje strimTIM internet konekcije za Live Streaming uslugu*** do 6h = 1 000 din

- Korišćenje strimTIM internet konekcije za Live Streaming uslugu*** do 10h = 2 000 din

*** (konekcija putem mobilnog operatera)

- Prikazivanje strima na LED ekranima/video bim-u do 10h = 15 000 din (direktan prikaz iventa i na video bimu/ LED ekranima u prostoru u kojoj se ivent dešava ili van njega)

- Doplata za opciju naplate gledanja strima - PayPerView = Pozovite radi dogovora!

- Doplata za realizaciju strimTIM usluga van Beograda = Pozovite radi dogovora!

Muzički video spotovi

strimTIM produkcija podrazumeva da se kreativni proces realizuje jednostavno, brzo i efikasno uz što manje troškove. Muzičke video spotove snimamo, montiramo i postproduciramo za svega 7-10 dana, u zavisnosti od kompleksnosti projekta/ideja. Profesionalni kvalitet i vrlo pristupačna cena čine nas izuzetnim partnerom. Visok kvalitet zadovoljava i najviše standarde pa se naša produkcija emituje na lokalnim televizijama kao [to su MTV Adria, TV Prva, TV studio B i druge.

- Muzički video spot = od 36 000 din (nismo u PDVu)

Video Production

Snimanje raznih korporativnih događaja i promo filmova u Full-HD formatu. Snimamo i u kratkom roku isporučujemo materijal sa seminara i drugih skupova. Ovi video snimci su pogodni za internet promo upotrebu i TV emitovanje. Uz video materijla dostavljamo i fotografije sa istih dešavanja. Dostava finalnog video i foto materijala je na DVDu i Online.

- Korporativni promotivni HD video = od 12 000 din (nismo u PDVu)

- Snimanje i video montaža događaja, do 6h = 12 000 din

- Snimanje i video montaža događaja, do 9h = 15 000 din

- Snimanje i video montaža izjava/intervjua učesnika (doplata uz Live Stream pakete ili pakete za Snimanje događaja) = 4.000din

- Snimanje i video montaža Promo videa događaja (doplata uz Live Stream pakete ili pakete za Snimanje događaja) = 6 000 din

- Snimanje i video montaža Promo filma, do 3min trajanja, sa animacijama Logoa i sl. = 12 000 din

Audio Production

Kreiramo kvalitetne promotivne video spotove u Full HD formatu. Ukoliko su Vam potrebne usluge audio i video produkcije za veb, radio i televiziju kontaktirajte StrimTIM. Naš izuzetni tonski studio Vam nudi i kreiranje autorske muzike za reklame, džinglove i korporativne filmove. Takođe, vršimo i profesionalno fotografisanje i retuširanje za kataloge i druge potrebe Vaše kompanije.

- Komponovanje i snimanje originalne muzičke teme = od 12.000din (nismo u PDVu)

Edukacija

Sa iskustvom od skoro 15 godina u edukaciji, strimTIM pruža usluge profesionalne obuke iz oblasti digitalne audio i video produkcije. Edukacija je zasnovana na savremenom i provereno uspešnom programu OnLine predavanja. strimTIM edukacija obuhvata i teoriju i praktičan rad u Adobe softverima: Premiere, After Effects i Audition.